Bivši muž Goce Tržan javno prozvao pevačicu u emisiji!

Na snimanju jedne emisije, bivši muž pevačice Goce Tržan, Ivan Marinković, pojavio se s vidljivim podlivima na licu, u pratnji nekoliko momaka, za koje se pretpostavlja da su mu obezbeđenje.

- Ne, Goca me nije zvala da pita kako sam. Nemamo taj odnos. Mada, ja bih možda nju zvao da čujem da joj se, ne daj bože, nešto dogodilo – rekao je Ivan i dodao:

- Uglavnom to što je pisano o napadu na mene, nije tačno. Nisam tražio novac od medija zarad objava i slika, niti sam žrtva reketaša i zelenaša. Pozvao sam tu novinarku i pitao je zašto je pisala da su me tukli zelenaši, a ona je rekla – nisi mi rekao ko je, trebalo je nešto da napišem. To nije u redu. Na ulici je bilo 200 ljudi, koji su videli čoveka koji me je napao – rekao je Ivan, a na pitanje da li je zaista to bio član grupe Amadeus bend kao što su mediji ovih dana pisali, Ivan je dao potvrdan odgovor.

- Jeste. I svi su videli. Nije mi jasno zašto se piše da nije, kad jeste. Ne bih želeo da se ikom ovakvo nešto dogodi. I naravno da se i dalje plašim za sebe. Imam podršku prijatelja, koji su sa mnom- izjavio je Marinković i dodao da je svađa izbila zbog bivše devojke, sa kojom odavno nije u kontaktu.

Izvor: Story

Pogledajte još