Srbin osumnjičen za svirepo ubistvo transseksualke u Austriji

0

Srđan T. (32), Srbin koji živi u Austriji, osumnjičen je za ubistvo Turkinje transeksualke, Hande U. Uzorak DNK iz sobe žrtve odveo je policiju pravo ka glavnom osumnjičenom, za kog se ispostavilo da je već u pritvoru, prenose austrijski mediji.

Naime, Srđan je dan posle ubistva, 20. januara, počinio dve pljačke u kojima je uhvaćen i zbog kojih je završio u pritvoru.

Smrt Hande U. prijavile su komšije koje su videle njenu golu nogu kako viri kroz polomljen prozor i koje su osetile užasan smrad iz njenog stana. Policija je pronašla ženu, za koju se ispostavilo da je rođena kao muško, i koja je ubijena na svirep način.

Takođe, otkriveno je da je ova 35-godišnjakinja naplaćivala za grubi seks, zbog kog su mislili i da je umrla, jer je uzrok smrti gušenje i davljenje.

Osumnjičeni Srđan, poreklom iz Srbije

Ipak, njene prijateljice tvrde da se to nije desilo slučajno tokom seksa, već da ju je Srđan ubio zbog 3.000 evra koje je imala kod sebe. Takođe, nestalo je nekoliko njenih ličnih predmeta, uključujući dva mobilna telefona marke Samsung koji su mogli da otkriju ko je bila njena poslednja mušterija.

Ovi telefoni pronađeni su kod Srđana, a on je tokom saslušanja priznao krivicu. Policija nastavlja istragu da bi otkrila još detalja ovog svirepog ubistva.

Izvor: Blic

Foto: Facebook, policija, blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.