REP PROZIVKA: Koga Viktor Savić na ku*cu nosa

Zbog nekih medija koji su pisali o sudskim procesima u kojima je učestvovao, glumac Viktor Savić snimio je spot s prijateljima u kojem kritikuje novinare i medije. Pesma “Pljuca” koju potpisuju Njezz feat. WCM beleži ogromnu gledanost na Youtube-u. U pesmi Viktor, između ostalog kaže, “popuštanja je bilo dosta, neko mora da digne galamu”. Prenosimo vam najzanimljivije delove novog hita.

“Lep je dan, ja šetam se gradu, gledam svoja posla, pijem limunadu... Ne, ne, ne... Na zadatku ti iz prikrajka vrebaš.. Imaš razne laži, s kim sam bio, gde blejim, u koga i kad sam zaljubljen mi kaži. Zbog tebe niko ne zna ko sam, stvarno hvala ti na tome, ali ipak nastavljam na kurcu da te nosam. U crnu hroniku me stavljaš, razvlačiš mesecima, istom glupom pričom ljude smaraš, niko ne želi to da čuje, možda neki folirant kao šokiran što duvam i psujem.

Zato piši šta hoćeš, ali u kraju nemoj da te vidim, s tim ja moram da živim, jer sam javna ličnost, ali u kraju bolje nemoj da te vidim, slobodno me slikaj, smisli lošu priču, ali u kraju bolje nemoj da te vidim. Besni su ljudi oko mene od tvojih svakodnevnih laži, pa u kraju bolje nemoj da te vidim”.

Na kraju spota izmontiran je snimak na kojem 2Pac pljuje novinara i fotografa .

Pogledajte još