Babe sa Brkovima i Bed Kopi dovode Arsenal u BG

0

Kultne Babe, hiphoperi Bed kopi (Bad Copy) i folk-pankeri Brkovi u petak 29. maja u bašti Studentskog kulturnog centra (SKC) Beograda održaće veliki koncert zagrevanja pred Arsenal Fest koji se održava 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu!

Troje učesnika prethodnih izdanja kragujevačkog festivala udružili su sada snage specijalno kako bi Beograđanima najavili novi Arsenal 05. Ulaznica za koncert Baba, Brkova i Bad Copy-ija je 800 dinara do 1. maja, a nakon toga će biti 1.000 dinara preko mreže Eventim i na blagajni SKC-a.

Bašta je prirodno okruženje za nas Babe… a imaćemo i Brkove tako da će zabava biti dvostruka. Zapravo, biće trojka sa Bed kopijem„, poručuju Babe, čuvene po „Noć bez sna“, „Ko me ter'o“, „Slanina“, „Lola“ i ostalim hitovima koje vole mladi.

Dodatno veselje u bašti SKC-a 29. maja prirediće Brkovi – zagrebački turbo/pank/folk/wellness bend koji donosi pregršt hitova poput „Bolje da sam s frendovima pio rujno vino“, „Opasno se drogiram“, „Nisam ja za tebe“, „Kurvno prokleta“, „Samac“…

Jako cijenim oba benda. Žiku (Milenkovića iz Baba) sam upoznao. Prijatan i druželjubiv čovjek. Timbeta i Ajsa (iz Bed kopija) znam od ranije, a nedavno sam upoznao i Wiklera. Super ekipa za druženje, svirali smo nekoliko puta zajedno. Što se tiče Baba, neki članovi moje uže obitelji ih rado i često slušaju„, kaže pevač Brkova Šemso.

Reperi Bed kopi zahvaljujući hitovima „Ljubav ili pivo“, „Uno, due, tre“, „Idemo odma“ „Metalac“… već su uspešno pokorili Halu sportova, mada po sopstvenom priznanju preferiraju nastupe u manjim klupskih prostorima i „bliski kontakt sa ljudima i smrad
alkohola“ – čega će u Bašti SKC-a biti napretek!

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.