Safe & Sound: Capital Cities na Exitu, a Roisin Murphy na Jazu

0

Bogatom programu ovogodišnje Exit Avanture pridružiće se kalifornijski hitmejkeri Capital Cities koji će nastupiti u završnoj noći proslave ovogodišnjeg 15. rođendana Exit festivala, u nedelju 12. jula, praćeni vatrometom i fanfarama svetskog megahita „Safe & Sound“!

Uz stotine miliona YouTube pregleda i jednom od najviše strimovanih pesama u protekle tri godine, popularni „kapitalci“ dolaze na Balkan u okviru velike turneje kojom promovišu, po mišljenju kritike jedan od najboljih pop albuma u prethodnih nekoliko godina, „In a Tidal Wave of a Mystery“, koji je osvojio sve najvažnije svetske top liste.

Exit Avantura se potom seli na more gde će nekadašnja pevačica čuvenog sastava Moloko i diva moderne muzičke scene Roisin Murphy (Rošin Marfi), nastupiti u petak, 17. jula, na glavnoj bini Sea Dance festivala na Jazu. Biće ovo njen premijerni nastup u Crnoj Gori, u sklopu svetske turneje na kojoj promoviše novi album „Hairless Toys“.Aktuelni vlasnik titule najboljeg evropskog festivala do 40.000 ljudi dnevno, Sea Dance festival će se naći rame uz rame sa najznačajnijim festivalima koji će ove godine ugostiti Roisin, kao što su Berlin festival, španski Sonar, britanski Isle of Wight, belgijski Rock Werchter i drugi.

Iste večeri na omiljenoj Dance Paradise bini, nastupiće i nekadašnja pevačica grupe Hercules & Love Affair, njujorška DJ dama Kim Ann Foxman, a u subotu, 18. jula, DJ pult preuzeće velemajstor miksa James Zabiela i kalifornijski house producent Doorly, inače remiks majstor najvećih zvezda kao što su The Prodigy ili Kanye West.

Foto: Screenshot

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.