VATRENA BUKA: Burn In Noise u BG-u

0

Svim poznavaocima trenutne svetske trance scene, naziv Burn In Noise definitivno odzvanja kao znak neprikosnovene produkcije i zagarantvane, vrhunske zabave.

Pored ovog više nego aktuelnog bukinga, isto veče ćemo moći da čujemo domaći line up za koji bi mnogi rekli da nije moguć da se sastavi zajedno na jednoj žurci. Barutana, kao lokacija i dekoracija kojom će biti ukrašena mogu samo da dovedu ovaj događaj do maksimuma kako se I očekuje.

Gustavo Manfroni (Burn In Noise) počeo je da kupuje softvere za produkciju muzike još davne 1999.U proteklih par godina prepoznat je kao jedan od najboljih svetskih lajv ektova. Svojim nastupima na festivalima širom planete, od kojih su samo neki Goa, Ozora, Boom, Universo Paralello, Ultramusic, Fusion, Eclips i sa preko 150 izdanja na svetskim lejblovima, Gustavo je usavršio svoj stil do savršenstva da dancefloor dovede do ludila.

Sa jedinstvenim stilom čiji je fokus na jakoj toploj bas liniji i vodećom psihodeličnom teksturom, zahteva vašu pažnju jer se izdvaja od standardnog full-ona na koji ste navikli I predstavlja novi, svež pravac u muzici za dancefloor.

Burn in noise nastupa u subotu u Barutani.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.