SPAVAO SAM SA SVOJOM STUDENTKINJOM, a onda je nastao pakao u mom životu

Čitava moja akademska karijera i privatni život uništeni su jednim nepromišljenim gestom, trenutkom slabosti. Devet godina sam profesor, a pre toga sam 11 proveo kao asistent na istoj katedri. Prošle jeseni, negde baš u ovo vreme kad je započela nova akademska godina, primetio sam studetkinju koja je pratila moja predavanja na trećoj godini.

Iako su neke moje kolege koristile svoj položaj moći profesure kako bi stekli mlade ljubavnice, nikada nisam imao aferu sa studetkinjama. One su za mene deca i nikad ih nisam tretirao kao predmet želje. Trideset godina razlike je previše, čak i za one liberalne. U to vreme sam već bio u procesu razvoda s bivšom suprugom, pa sam sve svoje životne ciljeve usmerio ka poslu i 12-godišnjoj ćerki koja živi s majkom.

Moju rutinu prekinula je napred spomenuta devojka. Atraktivna, uvek lepo obučena i našminkana, počela je da dolazi u moj kabinet na konsultacije. Svake nedelje je dolazila da se raspituje o raznim stvarima. Razmenili smo telefone ne sumnjajući da je to sve bio unapred dobro prippremljen scenario s njene strane. Pozvala me je nekoliko puta da se raspita o nekim akademskim pitanjima. U februaru, u jeku ispitnog roka, poslala mi je poruku da je očajna, da ne zna šta da radi. Pozvao sam je da vidim o čemu je reč.

Ako i vi imate priču koju želite da podelite sa nama, pošaljite na mail: redakcija@nadlanu.com

Pričali smo sat vremena. Rekla mi je da ima blokadu i da ne može da sprema ispite. Ohrabrio sam je, postupio krajnje profesionalno. Kako je do izlaska na ispit kod mene ostalo još desetak dana, uložio sam maksimum napora da joj pomognem. Na ispit je izašla prilično spremna. Odgovorila je na sva tri pitanja. Dao sam joj devetku. To veče mi je poslala poruku da bi volela da mi se oduiži kafom jer sam joj pomogao da premosti blokadu. Tu sam napravio najveću grešku. Pristao sam. Videli smo se u nekoj kafeteriji u centru.

Bila je nasmejana i vesela. Položila je tri ispita u tom roku, a sve zasluge za taj, složićete se, veliki uspeh pripisivala je meni. Ispratio sam je do njenog automobila kad se iznenada okrenula i poljubila me u usne. Zaglio sam je i poljubio još nekoliko puta. Već sutradan smo završili u krevetu. Tri meseca smo imali intenzivnu vetzu. Krenuo sam u teretanu, pre svakog našeg susreta uzimao vijagru kako bi se pokazao. Dok smo vodili ljubav u mom stanu stalno mi je postavljala pitanja: Znaš li ti koliko ja imam godina? Diže ti se na klinke?. Voliš mlado meso? Mislio sam da je to uzbuđuje. Zato sam potvrdno odgovarao na njena pitanja. U junu mi je poslala audio snimak u kojem govorim kako je ona studetkinja samo ako dobro pu*i može da položi i takve nekakve stvari.

Rekla mi je da joj dam 500 evra ako ne želim da snimak završi kod dekana. Do septembra sam joj platio 2500 evra, potpuno me je finansijski iscedila. Rešio sam da više ne pristajem na ucenu. Nisam imao više novca a i negde je morala da se stavi tačka. Ta mlada, 23-godišnja studetkinja je podnela krivičnu prijavu protiv mene uz tvrdnju da sam je prisiljavao na seks u zamenu za devetku na ispitu. Kolege me gledaju ispod oka. Imao sam suočavanje snjom i njenim advokatom kod dekana. Tek tada sam shvatio da je ona sve unapred dobro izrežirala. Još mi nije izrečena nikakva mera, ali po fakultetu se uveliko priča da sam seksualno iskorišćavao studetkinje. Izgubio sam autoritet među kolegama i studentima. Čeka me velika borba da dokažem da sam žrtva prevare, a ako ne uspem u tome oceo život ću nositi žig “bludnog profesora”.

DUD

Pogledajte još