DOK SAM ŽIVELA SA MAJKOM MOJ OTAC JE IZGRADIO DRUGU PORODICU: Emotivna ispovest Iskre Brajović

Iskra otkriva da nikada nije dobijala savete od svog oca, kao i da zavidi deci poznatih roditelja koja su imala sve što ona nije.

- Naravno da svi misle da mi je otac pomogao u karijeri. Zapravo, to mi je dosta odmoglo, upravo zbog toga što svi misle suprotno. Pune 24 godine sam živela samo sa majkom, a sada živim sa svojom ćerkom Ines. Za sve to vreme moj otac je izgradio drugu porodicu, sa drugom ženom. Bez obzira na to što mi imamo divan odnos, nismo na taj način prisni i bliski, tako da nikada nisam bila njegov prioritet da mi na neki način pomogne ili da me savetuje - kaže Iskra.

- Uvek me pitaju da li sam dobijala savete od njega. Ne znam na koje savete ljudi misle. On i ja se lovimo na kratke trenutke i kada se vidimo, pričamo o tome da li smo dobro, o zdravlju i slično. Zavidim deci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos sa njima, jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i pre ću reći da sam ćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne ćerka legendarnog oca. Sada ću govoriti da sam ja majka legendarne Ines, koja će biti jedna velika faca - kaže Iskra.

Ipak, dok je usmerena na svoju porodicu i dvogodišnju naslednicu Ines, glumica priznaje da su je prethodne godine, u kojima je odrastala bez oca, naučile da sa uživanjem i lakoćom sama gradi svoj životni put i karijeru. Zbog toga se, kaže Iskra, njen odnos sa Vojom Brajovićem sigurno neće promeniti u budućnosti.

- Iskreno rečeno, s obzirom na to da imam 30 godina i da sam 2008. godine prvi put zaigrala u pozorištu, posle 10 godina i moje solo karijere, ne bih ni volela da mi neko pomaže, da me savetuje i slično. Uživam u tome da sama gradim svoju karijeru - ističe Iskra.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/iskra.brajovic

Pogledajte još