SVINGERSKE ORGIJE SA STARIJIM GOSOPOĐAMA U BEOGRADU: Postao sam zavisan od seksa s nepoznatim

Iako postoji još dva svingerska mesrta u gradu, jedan na Senjaku a drugi u Sremčici, ovaj u Savamali je na glasu. O njemu sam slušao bajke poslednjih meseci. Na preoporuku dobrog prijatelja koji je već iskusio čari svingeraja, dobio sam poziv da pristupim klubu.

Oženjen sam i uspešan. Brak mi je ušao u kolotečinu, kao i seks. Reklo bi se, odrađujem ga, a čini mi se i moja supruga. Prva poseta klubu je bilo fantastično iskustvo. Bilo nas je 20-ak. Tokom večeri sam se tucao sa još tri žene i učestvovao u grupnom seksu na velikom krevetu u centralnoj prostoriji salonca.

Da biste postali član kluba morate ispuniti nekoliko uslova. Osim uplate mesečne članarine od 500 evra, morate doneti sertifikovani laboratorijsku analizu krvi i urina kojom se potvrđuje da nema seksualno prenosive bolesti, pošto se u klubu tucamo bez kondoma, i prilikom ulaska u klub ostavljate mobilni telefon kod obezbeđenja. Od prve posete počertkom oktobra, svakog četvrtka sam u klubu.

Ima i mlađih žena, devojaka, ali starije dame su fantastične. Takvo pu*enje nisam imao nikada u životu, čak ni kad sam plaćao profesionalke. Damu koju sam prvu je*ao video sam na televiziji pre desetak dana u jutarnjem programu gde sam saznao da je profesorka na Medicinskom falutetu u Beogradu. Pije se mnogo koktela i dobrih vina, a video sam da su pojedini koristili kokain. Ja nisam. Jedva čekam da večeras krenem na fudbal u balonu i posle toga na piće s prijateljima, što mi je izgovor za ženu.

DUD

Pogledajte još