PORTRET KRIMINALCA IZ MLADOSTI: Od okorelog mafijaša do bednog starletana

Nije želeo da otkrijemo njegovo ime i prezime, jer kaže, sramota ga je sada da ljudi misle da mu je Kristijan ikada bio uzor.

"Od te opasne budale, ostala je samo budala" kaže čovek koji je shvatio da idolima ne treba verovati. "Krile je nekada bio spreman da rizikuje sve. Govorio je dead or glory ili sve ili ništa . Mit o njegovoj hrabrosti srušen je kada je odlučio da bude deo rijalitija Farma. Tada se zapravo otkrilo njegovo, drugo, pravo, lice, klovna ili starletana koji je spreman da uradi sve zarad popularnosti, gledanosti, komentara ili lajka."

Kristijan Golubović je definitvno zicer rijalitija Farma. Mnogi su želeli da vide kakav je taj "žestoki" momak u svakodnevnim životnim situacijama i kakav je kada mu pukne film. U početku je uspevao da zadrži svoj prepoznatljivi imidž a onda se situacija otrgla kontroli. I oni koj su ga podržavali, okrenuli su mu leđa.

Ponela su ga svetla reflektora pa je između ostalog Jeleni Milošević razbio nos "kako bi zabavio narod". Kako sebe upoređuje sa opakim momcima koji više nisu među živima, pitamo se da li bi recimo Arkan, ili neko ko je u tom periodu predstavljao strah i trepet, pristao da učestvuje u jednom ovakvom vašaru od kog se i životinje boje.

Treba ipak, zadržati dostojanstvo, čak i ako je honorar za prodaju duše i časti 500 evra nedeljno.

Pogledajte još