Korto: Hit mesto leta

Korto Cafe and More je novootvoreni kafe-restoran koji će sasvim sigurno privući vašu pažnju. Prostran je, sa kapacitetom unutrašnjeg dela od čak 120 mesta, dok u baštu staje 55 ljudi. Dovoljno i ako želite da proslavite neki važan dan sa prijateljima: brak, novi posao, rođenje bebe. Enterijer odiše kosmopolitskim duhom: moderan, svetao, sa svedenim linijama i nenametljivim detaljima.

FOTOGALERIJA:
KORTO CAFE AND MORE

Lokal je klimatizovan a ventilacija odlična, pa iako je predviđen i za pušače i za nepušače, nećete imati problem kojoj god grupi da pripadate.

Ono što Korto izdvaja od mnogih beogradskih lokala jeste i to što je pet friendly. Ne morate svog najboljeg prijatelja da ostavljate samog kod kuće.

Ako bez kafe ne možete da zamislite početak dana, preporučujemo vam da dan započnete baš u Nušićevoj 6. Kafu nude u svim oblicima i ukusima, tako da će i oni najveći kofeinski zavisinici pronaći ono što im prija. Mesto za dan i noć

Mesto za dan i noć:
Sreda: večeri latino muzike
Četvrtak: Out of Office dan, od 17 do 24 svaki treći koktel je besplatan
Petak: DJ nastup
Subota: živa svirka

Sveže ceđeni sokovi koje pripremaju su prave energetske bombe. Predlažemo vam da probate Zdravka jer ova kombinacija šargarepe, pomorandže, jabuke i đumbira toliko je moćna i puna vitamina da će vam organizam biti zahvalan što ste ga častili.

Smoothie
je napitak koji pretenduje da pomuti popularnost omiljene nam letnje poslastice. Osvežavajuči, svež i hladan, u deset različitih ukusa. Ako vam je sladoled ipak najvažniji, bez brige – u Kortu je izbor odličan. Služe i kolače a Korto NY Cheesecake je, kažu, ostavio bez daha mnoge koji su ga probali.

Lista koktela im je toliko bogata da mogu da se nose i sa najboljim beogradskim koktel barovima. A vinska karta dovoljna da odaberete vino za svoju dušu.

Odlučli su da svoju ponudu uskoro obogate i gastro kutkom, gde će misliti na sve one kojima je jako važno da ne čekaju dugo obrok, jer pauza za ručak ne traje večno. Prolazno vreme za koje će se jelo naći na vašem stolu je fascinatno, dok otpijete koji gutljaj kafe.

Meni će biti mali ali odabran, sa obrok salatama, sendvičima, ali i biftecima, špagetama i jelima za vegetarijance.

(old_image)

Pogledajte još