ZBOG NEPLAĆENOG RAČUNA: Konobar jurio autom gosta sve do Banjaluke!

Gost iz Metkovića je sinoć naručio jagnjetinu i pivo. Kada je završio sa obrokom, prema tvrdnji gazde lokala koji je pregledao nadzornu kameru, rekao je konobaru da mora da ode do automobila kako bi uzeo novčanik da plati.

Međutim gost je seo u auto i počeo da beži. Dežurni konobar Omer Bašić, je videvši da gost beži, a nije platio, seo u svoj BMW i počeo da ga juri, jer je zapamtio da mu je taj gost dok je jeo, slučajno rekao da putuje za Banjaluku.
Konobar ga je jurio sve do ulaza u Banjaluku gde ga je sustigao uz pomoć policije, koju je pozvao u međuvremenu smobilnog telefona tokom vožnje.
Foto Printscreen sarajevo365.com Foto Printscreen sarajevo365.com

"Plašio sam se da mu se nešto ne desi, on je moj ponos, a situacija je bila opasna, znate voziti tako brzo sve do Banjaluke nije baš mala stvar, ali on je takav, ne trpi nepravdu", rekao je njegov brat koji takođe radi u ovom lokalu, i dodao da se radilo o računu od 16 evra.

"Imao sam želju da ga nateram da povrati ali mi policajci nisu dali", rekao je Bašić.
Navodno je gost prevarant rekao policajcima da nije htio da plati jer je meso bilo hladno, ali je ipak zadržan u policijiskoj stanici u Banjaluci radi dalje obrade, iako je kasnije ponudio 25 evra “samo da se sve završi”.

(sarajevo365.com)

Pogledajte još