JEDNA FOTELJA JE NJENA: Aleksandra pregovara o žiriranju u Pinkovim zvezdama!

A Aleksandri Radović ni žiriranje nije strano. Njene „gornje i donje lage” stalno su bile tražene ili kritikovane u takmičenju „Prvi glas Srbije”, u kome je bila žiri dve sezone. Bila je stroga, i samu su je dosta kritikovali publika i takmičari. Sada je rešila da se vrati istoj ulozi, i to na TV Pink gde je i počela.

Kako „Blic” saznaje, Aleksandra Radović bila je na pregovorima sa vlasnikom TV Pinka Željkom Mitrovićem i njegovom suprugom. Oni su želeli da pored folkera koje su okupili u žiriju, Dragane Mirković, Šabana Šaulića, Zorice Brunclik i Dare Bubamare, imaju lice koje nije iz sveta narodne muzike. Odlučili su se za Aleksandru jer je ona ipak stekla autoritet kod publike i takmičara, jer je u „Prvom glasu Srbije“ uspela da odbrani svaki svoj stav ili takmičara za koga se zalagala. Bio bi ovo svojevrsni povratak Radovićeve na scenu, jer se ona poslednjih godina veoma retko pojavljivala u medijima.

- Aleksandri se dopada što nije izložena javnosti, ali skoro je završila svoj novi album. Zato bi imala vremena da se posveti žiriranju u gledanom šouu. Dopala joj se ideja i uopšte joj ne smeta što su oko nje sve sami folkeri i zato verujem da će prihvatiti ovu ponudu - kaže izvor sa TV Pinka.

Aleksandra je poznata i po tome što je umela tokom svoje karijere da kritikuje narodnjake i muziku koju pevaju, iako je otpevala sigurno na desetine narodnjačkih hitova kao prateći vokal. Prvo je angažovana da pomaže onima koji imaju slabije glasovne mogućnosti, a onda su i oni koji su prave zvezde želeli baš nju na svom albumu. Zato će sigurno vrlo dobro znati da oceni kandidate, ali i da se suprotstavi kolegama, koji sigurno neće biti nežni prema njoj.

Svojevremeno u jednoj TV emisiji Aleksandra je rekla da joj narodnjaci nimalo ne smetaju i da se ne kaje što im je pevala prateće vokale.

- Nikad ništa nisam rekla protiv ijednog narodnog pevača ili pevačice. Pevala sam prateće vokale mnogim pevačima, pa i narodnim. A pevala je sa Lepom Brenom, Cecom, grupom Đogani, Indirom Radić, Mirom Škorić, kao i sa striptizetama Divljom Ružom u pesmi „Kučka sam” i Mis Svetlanom u pesmi „Zabranjena zona”.

Izvor: Blic

Pogledajte još