U NOVOJ ULOZI: Prva dama Amerike objavila prvi tvit

0

Donald Tramp položio je juče zakletvu ispred Kapitola u Vašingtonu i tako i zvanično postao 45. predsednik Sjedinjenih Američkih Država.

Svečano se zaklinjem da ću u dobroj veri obavljati dužnost predsednika i da ću, najbolje što mogu, čuvati i braniti Ustav SAD – rekao je Tramp izgovarajući zakletvu.

Tramp je ispred zgrade Kongresa položio zakletvu s rukom položenom na dve Biblije – jednoj koju je dobio od svoje majke i drugoj koja je pripadala američkom predsedniku Abrahamu Linkolnu, a koje je u rukama držala njegova supruga Melanija Tramp.

U tom trenutku američki i svetski mediji su podjednako veliku pažnju poklonili njegovoj supruzi Melaniji koja je nakon inauguracije postala prva dama Amerike.

Melanija Tramp je za ovu priliku odenula kreaciju Ralfa Lorena i svojim besprekornim stilom pobrala brojne komplimente širom sveta.

Ubrzo nakon inauguracije kancelarija Prve dame Amerike otvorila joj je zvanični nalog na društvenoj mreži Tviter gde se Melanija obratila svojim sunarodnicima.

Duboko sam počastvovana da kao Prva dama Amerike služim ovoj zemlji – napisala je Melanija na svom zvaničnom Tviter nalogu Prve dame koji je juče kreiran samo za potrebe njene nove uloge.

Autor: Nadlanu.com

Foto: The White House - PrintScreen/YouTube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.