World Class - decenija fitnes aktivnosti i zdravog života

Od naših grupnih treninga verujemo, napravili smo svakodnevnu zabavu za sve vas, okupljajući se oko efektnih, zdravih i zabavnih 30, 45 ili 60 minuta, kroz koje smo vas vodili svi mi.

Minuti su prerastali u divne dane, dani u mesece, a svi ti meseci u hiljade zadovoljnih klijenata i desetine stručnih instruktora, koji danas zaokružuju celu deceniju zdravog i aktivnog postojanja.
Tokom tih godina, naši zadovoljni korisnici ne samo da su postali zadovoljniji sobom, već su postali i svetski i evropski šampioni u svojim matičnim sportovima, uz našu pomoć pronašli su sportske profesije za sebe, usavršili svoje postojeće tehnike i jednom rečju - unapredili sebe.
Neki od njih su i dalje u Novom Sadu, a neki su nastavili svoj sportski život u belom Svetu. Sa vama, našim stručnim timovima i pojedincima, a uz sve uspehe koje smo zajedno utkali u ovih deset godina, izgradili smo pravo bogatsvo zdravog i uspešnog života i na to smo najponosniji!
Hvala vam što ste nam verovali i što ste bili uz nas sve ove godine. To što ste još uvek tu za nas je velika čast ali i dokaz da je ono što radimo dobro i da smo od početka bili na dobrom putu, sa kog smo se trudili da ne skrenemo!

Naš cilj bio je da vam obezbedimo prijatno mesto “daleko” od kuće i posla, gde ćemo vas motivisati, gde ćemo vas inspirisati i dati vam savet kako da poboljšate svoj način života i gde ćete moći da se opustite i provedete kvalitetno vreme sa prijateljima. Posle 10 godina taj cilj više i nije toliko daleko.

World Class vas zato poziva da Zakoračite sa nama u novu deceniju fitness aktivnosti, zdravog života i iznad svega – zdravog prijateljstva!

Pozivamo vas da ceo maj slavite sa nama. Samo zbog vas smo vratili cene iz 2007. godine, a ako dovedete prijatelja, dobijate dodatni popust!

Za 31. maj spremili smo rođendanski raspored za pamćenje. Potrudite se da nabavite pozivnice i da tako povedete prijatelje da treniraju i slave sa nama.

Pogledajte još