OSUĐEN MILAN DABOVIĆ: Brat košarkašica Milice i Ane robijaće 6 godina zbog trgovine drogom!

0

Milan Dabović, brat košarkašica Milice i Ane Dabović, optuženom za proizvodnju i trgovinu narkoticima, osuđen je danas na šest godina zatvora!

Dabović, koji je sredinom septembra prošle godine uhapšen sa 2,4 kilograma kokaina na Brankovom mostu u Beogradu, rekao je da se nikada nije bavio opojnim drogama, niti ih prodavao ili imao bilo kakvu vezu s njima.

Kriv sam što sam mislio da imam prijatelja, to je moj greh – rekao je Dabović u završnoj reči.

Suđenje je završeno tvrdnjom tužilaštva da je u postupku dokazano da je Dabović počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret, kao i stavom branilaca da je policija do dokaza došla na nezakonit način, da je veštačenje izvršeno neprofesionalno i da je njihov klijent nevin.

Zamenica višeg javnog tužioca istakla je da je odbrana optuženog Dabovića „nelogična i neživotna“, da su iskazi policajaca koji su uhapsili Dabovića u saglasnosti sa prikupljenim dokazima i snimkom hapšenja.

Odbrana Dabovića nije saglasna sa utvrđenim činjeničnim stanjem i nisu uspeli da objasne odakle otisak desnog Dabovićevog palca na ambalaži jednog paketa. Fizičko-hemijsko veštačenje o vrsti droge nije bilo sporno – istakla je zamenica tužioca.

Izvor: Informer
Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.