SUMNJALA NA NAJGORE: Vesna de Vinča otkrila zašto je završila u bolnici!

Novinarka i spisateljica, kao i vlasnica modne agencije, Vesna Jugović poznatija kao Vesna de Vinča završila je u bolnici zbog nesnosnih bolova u stomaku.

Umesto da stigne na međunarodni skup posvećen stogodišnjici rođenja Nelsona Mandele, ona je hitno prevezena bolnicu. Tu su konstatovani nepodnošljivi bolovi u trbuhu sa mogućnošću teških i rizičnih akutnih obolenja. Posle niza infuzija i pregleda, dugo se nije moglo utvrditi o kojim uzrocima Vesnine bolesti je reč. Sumnjalo se na najgore.

- Sumnjala sam na najgore jer su bolovi bili nesnosni, ali ekipa lekara i medicinskih sestara privatne bolnice u kojoj sam bila je uspela da savlada sve moje tegobe. Uz blagi osmeh "medicinskih stjuardesa", jer zaista na stjuardese podsecaju i uz visoki profesionalizam lekara utvrđeno je da je reč o teškom trovanju hranom uz opstipaciju, pa se debelo crevo nadulo i napravilo dar mar u mom organizmu. Čak sam se i ukočila. Ipak, sjajnom intervencijom lekara dalje negativne posledice su, hvala Bogu, na vreme sprečene - kaže Vesna

- Zaista se zahvaljujem na brzini i tačnosti, a nadasve na tretmanu koji sam dobila - dodaje ona.

Ona je istakla da je zdravlje zaista najvažnije.

- Dakle, zdravlje je stvarno najvažnije. Smatram da zdravlje ipak nije prosto odsustvo bolesti već stanje svesti! Godinama održavam vitalnost putem akupunkture, mokse, meditacije i gladovanja i iznad svega putem pozitivnih projekata i najvažnije - vere u dobro. Za obolelu štitnu žljezdu, od užasa rata gde sam bila ratni izveštač, nikada nisam uzela n jedan medikament. Ali, rizici vrebaju u otrovima oko nas, u hrani, vodi, vazduhu i od njih se moramo nekako spasiti. Eto, što bi rekao Njegoš: " Nema nebo bez groma cijenu! - rekla je ona.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: vesnadevinca/Instagram

Pogledajte još