Adidas šoping sa Ice Nigrutin-om

Popularni reper Ajs Nigrutin šopingovao je u adidas monobrend radnji u TC Ušće sa pobednikom velikog adidas GAME FACE konkursa. Aleksandar Stojanović, jedan od tri učesnika konkursa čije su GAME FACE fotografije izglasane za najbolje, nagrađen je vaučerom za kupovinu adidas opreme i to u društvu svoje omiljene poznate ličnosti, Ice Nigrutina. Šarmantni muzičar se potrudio da Aleksandru pomogne da izabere savršenu adidas odevnu kombinaciju.

-Veoma sam srećan što sam baš ja jedan od pobednika konkursa i što sam dobio priliku da šopingujem sa Ajsom. Sjajno smo se zabavili prilikom odabira opreme, Ajs mi je puno pomogao, tako da sam siguran sam da ću ovaj šoping dugo pamtiti. – rekao je Aleksandar.

Pobednik i reper su se dugo zadržali u Adidas radnji gde su iskoristili priliku da isprobaju različite sportske kombinacije ali i da pokažu da i muškarci mogu dobro da se zabave u šopingu.

GAME FACE konkurs je deo globalne kampanje adidas is all in kroz koju ovaj brend želi da pokaže da strast živi u svakome od nas. GAME FACE predstavlja kulminaciju strasti u igri: kako pobeđujemo, kako gubimo, šta nas čini srećnim, šta nas pokreće…jedan izraz lica govori sve o nama! Ideja konkursa je bila da učesnici zabeleže upravo taj, jedan izraz lica kojim pokazuju strast prema igri i onome što ih inspiriše.

Najbolja tri GAME FACE-a nagrađena su adidas šopingom sa poznatima. Još dva pobednika konkursa očekuje šoping u adidas radnjama prilikom kojeg će im društvo praviti Goca Tržan i Mladen Krstajić.

Pogledajte još