The Cult objavio šta će svirati u Beogradu

Sutrašnji koncert u Beogradskoj areni počinje u 21h, trajaće oko dva sata, a pre popularnog sastava neće nastupati predgrupe.

Koncert će otvoriti pesma "Everyman and Woman Is a Star", a publika će moću da uživa u poznatim hitovima poput "She Sells Sanctuary", "Rain", "Love Removal Machine", "Dirty Little Rockstar", "Nirvana" "Spiritwalker" "Embers", i drugim.

Bend je sastavio i podužu, ali ne i preterano zahtevnu set listu, kao što je to bio slučaj sa zvezdama koje su nastupale u poslednje vreme u Beogradu. Ian Estberi je tražio da mu u Beogradu ne služe ništa što u sebi sadrži žitarice, čokoladu ili lososa, jedina želja mu je da mu se pripremi piletina sa roštilja i salata od paradajza.

Što se ostalih zahteva tiče, pevač je tražio zasebnu garderobu koju treba "napuniti" sokovima, energetskim napicima, "Fiji" vodom, mirisnim svećama, kao i dnevnim izdanjima "USA Today" i "International Herald Tribune".

Ostatak benda imaće zajedničku garderobu, i kako kažu organizatori, biće sasvim zadovoljni ako im se ostavi veća količina grickalica, i korpe svežeg voća i povrća.

Interesantno je da je bend nabavio veliku količinu daira koju nosi na turneju jer se često dešava da Ian razbije daire u toku nastupa. Sasvim je moguće da će publiku iznenaditi i svojim izvođenjem pesama legendarnih „Doorsa” kao što je to bio slučaj na koncertu u londonskoj O2 areni.

Ulaznice po cenama od 2500, 2900 i 3500 dinara su u prodaji na prodajnim mestima: Beogradska arena, Kultirni centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix, i putem Interneta na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.

Pogledajte još