Manifestacija Noć knjige 10. juna

0

BEOGRAD, 8. juna 2011. (Beta) – Manifestacija "Noć knjige", u organizaciji beogradske izdavačke kuće "Laguna" i knjižarskog lanca "Delfi", biće održana 10. juna u Beogradu i još nekoliko gradova Srbije.

BEOGRAD, 8. juna 2011. (Beta) – Manifestacija „Noć knjige“, u organizaciji beogradske izdavačke kuće „Laguna“ i knjižarskog lanca „Delfi“, biće održana 10. juna u Beogradu i još nekoliko gradova Srbije.

Ovogodišnja manifestacija odvijaće se pod sloganom „Budni uz knjigu“, a pored mogućnosti da kupe knjige uz popuste i poklone, posetioci će biti u prilici da uživaju i u brojnim pratećim književnim i kulturnim programima, rekla je danas na konferenciji za novinare predstavnica „Lagune“ Vanja Gavrovski.

„Noć knjige“ trajaće od 18 sati do ponoći, a u manifestaciju je uključeno šest beogradskih knjižara, knjižare u Kraljevu, Pančevu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu i Čačku, kao i „Laguninim“ klubovima čitalaca u Leskovcu, Zaječaru, Loznici, Požarevcu, Jagodini i Pirotu.

U Beogradu će do ponoći biti otvorene knjižare SKC (Kralja Milana 48), Laguna (Makedonska 12), Terazije (Kralja Milana 6), Kod Vuka (Bulevar kralja Aleksandra 92), Bulevar (BUulevar kralja Aleksandra 146) i Zemun (Glavna 20).

Posetiocima će biti ponudjeno više od 50.000 naslova tridesetak izdavača s popustima od 25 do 50 odsto, rekao je direktor „Lagune“ Dejan Papić i dodao da je pokrovitelj manifestacije i ove godine Skupština Beograda.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.