Zvezda ima formiran tim koji će biti još jači

"Ne želim ništa da obećavam za iduću sezonu. Kada sam došao u klub rekao sam da ćemo za dve godine povratiti dominaciju naše omladinske škole i u tome smo uspeli. Igramo dobar fudbal i imamo formiran tim, koji će sa pojačanjima biti još jači", kazao je Lukić koji je predsednik Zvezde postao u maju 2009. godine.

Lukić je sa novinarima razgovarao na stadionu Crvene zvezde posle dodele priznanja igračima mlađih kategorija tog kluba.

Crveno-beli će danas, po Lukićevim rečima, "završiti ugovor" sa Brazilcem Vicinijusom Pašekom iz Flamenga, koji je drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku, nakon Miloša Dimitrijevića iz Rada.

"Doveli smo dva preko potrebna pojačanja i prezadovoljni smo zbog toga. Imamo još igrača na listi želja. Ništa ne krijemo, već se jednostavno ne hvalimo. Imamo svoj način rada", kazao je Lukić.

Reprezentativac Srbije Ivica Dragutinović u medijima se navodio kao potencijalno pojačanje Zvezde, ali je Lukić rekao da je njegov dolazak "nerealan".

"Imamo želje za koje i sami znamo da su nerealne, ali ostavićemo mogućnost da bi neki sticaj okolnosti mogao da ih usmeri u naš klub"
, rekao je predsednik crveno-belih.

On je dodao da bi kapiten Zvezde Pavle Ninkov u letnjem prelaznom roku mogao da napusti Marakanu.

"Ninkov je zbog dužeg staža u klubu i želje za novim izazovom verovatno prvi na listi odlazaka. Ne želimo, međutim, da prodaja igrača bude prioritet i trudićemo se da zadržimo osnovu tima iz prošle sezone", kazao je Lukić.

Lukić je rekao da je zadovoljan učinkom centarfora Andrije Kaluđerovića, ali da je on mogao da bude "još kvalitetniji" u prošloj sezoni.

"Ne bih osporavao učinak napadača, međutim, uvek se teži boljim rešenjima. Andrija Kaluđerović, Aleksandar Jevtić i Slavko Perović su dobri igrači i nije isključeno da svi ostanu u klubu, a da dođu i pojačanja", dodao je Lukić.

Crvena zvezda će pripreme za narednu sezonu početi u utorak, 21. juna.

BEOGRAD, 13. juna 2011. (Beta)

Pogledajte još