Beograd na plakatu filma "Najmračniji sat"

0

Premijera SF trilera "Najmračniji sat 3D", producenta Timura Bekmambetova, zakazana je za 28. decembar u "Cineplexxu". A na plakatima se našao i Beograd…

Holivudski studio „20th Century Fox“ odobrio je korišćenje fotografija obeležja Beograda na kreativnim vizuelnim rešenjima za lokalnu kampanju filma „Najmračniji sat 3D„, čija je premijera 28. decembra u bioskopu „Cineplexx“ u šoping-molu „Delta City“.

Na vizuelnim rešenjima za ovaj film se tako, osim Moskve, u kojoj se dešava radnja, nalazi i Beograd, to jest zgrada Narodne skupštine, Beogradski spomenik i Kalemegdan.

„Najmračniji sat 3D“ je naučno-fantastični triler o grupi mladih ljudi koji se u Moskvi bore da prežive napad nepoznate i nevidljive vrste iz svemira, koja crpi sve izvore energije i celu planetu ostavlja u potpunom mraku.

Producent je poznati ruski reditelj Timur Bekmambetov (Noćna straža, Dnevna straža, Tražen). Film je sniman u Moskvi, i jedno je od retkih ostvarenja američke produkcije sniman u potpunosti van SAD.

U glavnim ulogama igraju Emil Hirš (Into the Wild, Milk, Taking Woodstock), Olivija Tirlbi (Džuno, Bez obaveza), Maks Mingela, Rejčel Tejlor, a u filmu se pojavljuje i poznati švedski glumac Juel Šinamon (Laka lova).

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.