Lanetu Gutoviću malo i 7.000 evra po epizodi!

0

Lane Gutović, čuveni Šojić, se dobro proračunao i došao do zaključka da mu je i 7.000 evra po epizodi malo. Prema tvrnjama RTS-a toliko je Gutović zahtevao za nastavak serijala "Bela lađa".

– Više ne bih pristao na tu sumu. Sada bih tražio mnogo veću svotu! – kaže Gutović za „Blic“.

Bez obzira na gladnu decu Bijafre, siromašne radnike u ugljenokopima, beskućnike Pariza i na činjenicu da u RTS-u nisu dobili plate, ne bih igrao pod uslovima koji već nisu prihvaćeni, ali bih sada igrao samo po još većoj ceni od one u prošlom ponuđenom ugovoru koji su već odbili da potpišu. Inače sam i do sada visinu svojih honorara izricao kao presudu, a ne razlog za pogađanje, pa pošto mi je to već polazilo za rukom, nisam blesav da nešto u tome menjam – kaže Lane i ističe da visinu svojih honorara određuje lično.

Šibaću se špagetama i ići u krvet bez večere

U svom stilu Gutović nastavlja da sve čini bezobzirno i iz ličnog koristoljublja.
-Saopštavam visinu honorara mojim žrtvama sa kojima potpisujem ugovore samo u prisustvu kardiologa i psihijatra. Ako me jednoga trenutka bude ganula sudbina sirotih radnika RTS-a i ako me bude ophrvalo samopokajanje, šibaću se špagetima i ići u krevet bez večere. Toliko – zaključio je Lane Gutović u razgovoru za “Blic”.

Lik Srećka Šojića kreirali su Lane Gutović, Siniša Pavić, scenarista i Mića Milošević, reditelj još ‘82. godine kada je snimljen film „Tesna koža“. Nizali su se nastavci ove hit komedije, a onda se Šojić, vrsni majstor za dobe žurke, preselio na male ekrane, u seriju „Bela lađa“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.