Pešić: Olimpija je timski veoma jaka

"Zanimljivo je da sve ekipe pred duel sa nama kompletiraju timove. Pre samo nekoliko utakmica Olimpija je potpuno drugačije izgledala i sada su neuporedivo jači, ali šta je tu je. Očekuje nas teška utakmica, verovatno slična kao i prethodne dve sa protivnikom koji je odlično vođen", preneo je klupski sajt Pešićeve reči.

On je istakao da je pokušao što bolje da pripremi ekipu, iako ima bolesnih i povređenih igrača, a neki nisu redovno trenirali.

"Mi još ne možemo da zaboravimo utakmicu koju smo sa Olimpijom igrali u prvom delu lige. Oni su nas tada pobedili, međutim nikada nismo uspeli da otkrijemo da li smo mi igrali loše ili su oni biti toliko dobri", kazao je Pešić.

Olimpiju je u međuvremenu napostio veliki broj košarkaša, ali se ekipa iz Ljubljane pojačala Goranom Jeretinom, Vladimirom Dašićem i Željkom Zagorcem.

"To je sada dosta izmenjen sastav u odnosu na prvi meč, ali svi treba da znaju da je isti sistem. Doveli su dva iskusna igrača koji su u ovoj situaciji velika pojačanja. To su Goran Jeretin i Željko Zagorac. Veoma su važni igrači jer su pokrili pozicije plejmejkera i četvorke", kazao je Pešić.

Meč između Olimpije i Zvezde igra se sutra u 19.00 u Ljubljani.

Pogledajte još