Misterija nestanka i pojavljivanja fotografije rukovanja potpredsednik SNS sa Miškovićem

Društvene mreže u Srbiji "zapalila" je fotografija na kojoj se rukuju Miroslav Mišković, vlasnik "Delta holdinga“, i Bratislav Gašić, potpredsednik SNS i gradonačelnik Kruševca. Informacija o susretu Miškovića i Gašića je u četvrtak ujutro skinuta sa zvaničnog sajta grada Kruševca da bi posle par sati, nakon prozivki na lokalnim portalima, bila ponovo vraćena, prenosi "Blic".

Bratislav Gašić kaže da je sastanak s Miškovićem dogovorio uz pomoć Aleksandra Vučića, a preko Jelene Krstović, potpredsednice "Delta holdinga“.

- "Delta“ je u Kruševcu privatizovala "Devu“ i "Ravnište“, dve firme koje stoje prazne, napuštene i uništene. Ovde imaju svoje dve firme, "Delta fungi“ i "Moto komerc“, a najveća zaduženja naših javnih preduzeća su kod Univerzal banke. Posredno ili neposredno, imali su uticaj na kupovinu Fabrike maziva, kao i "Kruševacputa“. Mišković se odazvao mom pozivu - objašnjava potpredsednik naprednjaka.

Međutim, kao Gašić navodi za "Blic" od ovih pregovora na kraju nušta nije bilo, a u sve su bili upućeni i Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić.

Izvor: Blic

Pogledajte još