Od političara pare, možda, samo u kladionici!

Prema kvotama, najsigurniju zaradu u predviđanju konačnog ishoda predsedničkih izbora doneće opklada na lidera DS-a što ga čini favoritom u doamćim kladionicama, piše "Alo"

U prvom krugu predsedničkih izbora prednost dvostruko veća daje se Nikoliću nego Tadiću. Kladionice kao budućeg premijera vide kandidata socijalista Ivicu Dačića, koji ima ubedljivo najmanju kvotu - 2,1.

Ako bi se neko kladio da bi budući premijer mogao biti lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić, na jedan uložen evro bi dobio 120 evra. Ipak, od njega veće šanse da ponovi mandat ima i aktuelni premijer Mirko Cvetković, sa kvotom 80.

Što se parlamentarnih lista tiče, za SNS je, po kladionici, ponuđeno 30 odsto, a za DS 27 odsto glasova. Slede ih koalicija oko SPS-a sa 12 odsto, DSS sa sedam, "Preokret" sa šest, SRS pet, te poslednji iznad cenzusa URS sa pet odsto osvojenih glasova.

A za klađenje na aktuelnog gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa ponuđena je gotovo dvostruko manja kvota od one koja je data njegovom najjačem takmacu, nprednjaku Aleksandru Vučiću, piše "Alo".

Pogledajte još