Preminuo bubnjar Novih fosila

0

Bubnjar Novih fosila i suprug pevačice Sanje Doležal, Nenad Šarić preminuo nakon moždanog udara, javljaju hrvatski mediji.

Otišao je moj najbolji prijatelj“, izjavila Sanja Doležal.

Nenad Šarić (65), koji je ove zime proslavio 18 godina braka sa Sanjom Doležal, preminuo je u bolnici u Karlovcu posle pretrpljenog moždanog udara, koji je imao u utorak.

Tužnu vest potvrdio je član grupe Vladimir Kočiš Zec.

Prema pisanju hrvatskih medija, Nenad je proveo prvomajski praznik u vikendici na Mrežnici, gde je želeo da organizuje 49. rođendan svoje supruge.

Međutim, nije se javljao na telefon više sati, pa su svi posumnjali da nešto nije u redu. Sanja Doležal je pozvala komšinicu da proveri šta je sa njim i pronašla ga je u teškom stanju.

Moj najbolji prijatelj i životni partner nas je napustio danas posle 15 časova. Prerano za mene i za našu decu. Nažalost, krvarenje u mozgu je od prvog trenutka bilo preobilno i izazvalo je strašne posljedice. Zahvaljujem mnogobrojnim prijateljima i poznanicima koji već dva dana šalju podršku i svoju ljubav. Zahvaljujem lekarima i osoblju Karlovačke bolnice na svemu što su učinili ova dva dana. Kao vernica, molim braću i sestre u Hristu da se mole za dušu mog supruga i snagu naše porodice“, napisala je u saopštenju Sanja Doležal.

Ona je zamolila medije da ostave nju i porodicu da u miru prežive teške trenutku.

Nenad Šarić je poslednji je došao u sastav Novih fosila i to 1985. godine. Rođen je 10. oktobra u Rijeci.

Karijeru muzičara počeo je šezdesetih godina u zagrebačkoj grupi Jutarnje zvijezde, a u Novim fosilima je preuzeo ulogu bubnjara.

Sanja Doležal i Nenad Šarić “Brada” imaju 18-godišnjeg sina Luku i tri godine mlađu kćerku Leu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.