Grant ima podršku uprave Partizana

BEOGRAD, 6. maja 2012. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Avram Grant rekao je u nedelju da veruje da će i naredne sezone ostati na klupi tog kluba, jer smatra da ima podršku uprave.

Do kraja Super lige ostala su još dva kola, a Partizan je ranije obezbedio petu uzastopnu titulu šampiona Srbije. Crno-beli su, medjutim, u subotu treći put ovog proleća izgubili od "večitog" rivala Crvene zvezde.

"Vezali smo 10 pobeda u prvenstvu, a to ne možete ako nemate zajedništvo. Isto mislim i za upravu i smatram da imam njihovu podršku", rekao je Grant novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu, dan nakon poraza od Crvene zvezde sa 0:1 u utakmici 28. kola Super lige.

Na pitanje da li misli da je opravdao uloženi novac u njega, pošto je najplaćeniji trener u istoriji Partizana, Grant je odgovorio da sa crno-belima ima jedan od najlošijih ugovora u svojoj karijeri.

"Ovo je jedan od manjih ugovora koji sam imao i u Partizan nisam došao zbog novca, koji ne može da se poredi sa onim u Evropi. Da li sam opravdao očekivanja pitajte ljude koji su me doveli. Žena me pita zašto za toliko para radim ovde. Ne znam kome treba da odgovorim, vama ili njoj", istakao je Grant.

On je ocenio da je jučerašnja utakmica protiv Crvene zvezde bila za prestiž, što je jednako važno kao da je imala takmičarski značaj.

Pogledajte još