Kejt Mos ti poručuje: Samo prirodno!

Jedna od najpopularnijih manekenki svih vremena - Kejt Mos (37) progovorila je za britansko izdanje magazina "InStyle" o tajnama njene lepote. A upravo na naslovnici ovog magazina je Kejt (fotografija dole) u jednom od svojih najboljih izdanja - svežeg izgleda, preplanulog tena, sa kosom začešljanom unazad.

A evo šta Kejt kaže kako se postiže taj njen look kojem se mnogi širom sveta dive... (Naravno mislimo na ovaj look, a ne onaj kada se Kejt pijana ili drogirana tetura iz kluba, koji su, nadamo se, deo njene burne mladosti.)

Manekenka za magazin "InStyle" kaže da privatno voli prirodan izgled, jer zbog posla nosi previše šminke. Ipak, voli da stavi olovku za oči.

- Volim prirodan izgled, ali ako idem napolje sa prijateljicama, a u zavisnosti od toga gde idemo, stavim samo olovku za oči i bež ili crveni ruž na usne - kaže Kejt.

Poznato je da Kejt voli noćni život, a i sunčanje, koji su ipak štetni za dobar ten. Ali, Kejt vodi računa o svojoj koži...

- Redovno koristim dobre hidratantne tretmane za kožu, kao i kremu za sunčanje. Takođe, pijem puno vode - kaže Kejt.

Iako poznata po svom mršavom izgledu, Kejt uživa u kuvanju za svog supruga Džejmija i ćerku Lilu, a upravo porodica i ljubav su joj najvažnije stvari u životu.

I, na kraju, draga Kejt, šta je formula tvog dobrog izgleda?
Hm, pa izgleda prava doza dobrog provoda, puno vode i hidratantnih krema, ali ponajviše ljubav.

(old_image)
Pogledajte još