Promocija magazina „Vodič za život“ na krovovima Beograda

Taj uspeh, postignut za samo godinu dana postojanja, proslavljen je na terasi hotela "Crystal", jednom od najlepših pogleda na Beograd i Hram Svetoga Save, u prisustvu velikog broja kulturnih, intelektualnih, sportskih i novinarskih krugova prestonice.

"Kao što Beograd nije samo grad, Beograd je mnogo više od toga, tako ni “Vodič” nije samo časopis već nešto mnogo više od toga", rekao je glavni i odgovorni urednik Dragoslav Bokan.
Za samo godinu dana "Vodič", kao nezavisni i nepolitički magazin, našao je put do svoje publike - svaki broj ima određenu tematiku, blizak je elitistima u pravom smislu te reči, a opet, otvoren i pitak sasvim obiccnim ljudima.
Fotografije i ilustracije su ono što ga od ostalih magazina izdvaja u estetskom smislu, a gotovo svi tekstovi su pisani sa velikom brižljivošću da trajno ostaju u dušama čitalaca.

Promocija je trajala do duboko u noć, a gosti su uživali u chill out muzici, voćnim rakijama destilerije Zarić, vinima Budimir i delikatesima Zlatiborac.
Od poznatih osoba sreli smo Vladimira Božovića, Miodraga Jakšića, Bobana Spasojevića, Dule Nedeljković, Vladimir Jugović, prof. Darko Tanasković, Marina Rajević Savić...

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.