Španija prvi favorit na kladionicama

Iza aktuelnog evropskog i svetskog šampiona največhe šanse da osvoji trofej na turniru u Poljskoj i Ukrajini procenjuju se Nemačkoj, pa Holandiji.

Ako Španija ponovo osvoji titulu, po kvotama nekih srpskih kladionica za jedan uložen dinar može da se zaradi od 3.85 do 3.50.

Kladionica Mocart (Možart) na Španiju je odredila kvotu 3.85.

U Balkan betu ko se bude kladio na novi trofej "furije", ako pogodi, zaradiće 3.75 dinara na jedan uložen, a u Meridijanu (Meridian bet) 3.50.

Sve tri kladionice na Nemačku su odredile kvotu 4.00, a na Holandiju 7.50.

Britanski Vilijam Hil (William Hill) za trijumf Španije nudi kvotu 3.75, a internet kladionica Bet end vin (www.bwin.com) pođednake šanse daje "furiji" i Nemačkoj - 3.80.

Ako neko bude prognozirao iznenađenje i trijumf Danske na Evropskom prvenstvu u Balkan betu može da dobije 100 dinara na jedan uložen, u Meridijanu 85, a u Mocartu 80.

Za pehar Irskoj u Balkan betu i Meridijanu nude, takođe kvotu 100, a u Mocartu 80.

Vilijam Hil najmanje šanse daje Danskoj sa kvotom 101, a Bet and vin Grčkoj, Irskoj i Danskoj sa kvotom 81.

Iza trilinga favorita najveće šanse za osvajanje Evropskog prvenstva daju se Engleskoj i Francuskoj, a potom Portugalu.

Menadžer za medije kladionice Mocart Bojan Đurić rekao je da će se u ponudi uskoro naći i dodatne prognoze za svaku utakmicu pojedinačno.

"Kada počne prvenstvo objavićemo posebne specijale za svaku utakmicu. Trenutno, pored toga ko će biti šampion, može da se prognozira i ko će biti najbolji strelac, ko će igrati u finalu, ko će proći u drugi krugi ili iz kojih će grupa doći finalisti", rekao je Đurić.

Mocart, Balkan bet i Meridijan kao favorita za najboljeg strelca vide napadača Nemačke Marija Gomeza, kojem je određena kvota 8. Na drugom mestu je Robin Van Persi iz Holandije sa kvotom 10, a na trećem Portugalac Kristijano Ronaldo, kojem su u Mocartu i Balkanu dali kvotu 13, a u Meridijanu 12.

Bet and vin je posle Gomeza (8) i Van Persija (11), kao trećeg favorita za najboljeg strelca postavio Karima Benzemu iz Francuske sa kvotom 13.

Evropsko prvenstvo počinje u petak, 8. juna i trajaće do 1. jula.

Beta

Pogledajte još