Šta žene treba da nauče od Merilin Monro

Iako će danas retko koja djevojka poželeti da nosi plavu kosu uz tamne obrve, svilene čarape i špičaste grudnjake kojima je ova slavna glumica postizala figuru peščanog sata, mnogo je saveta za lepotu i seksi izgled slavne Merlinke koje svaka žena treba da primeni, podesća nas "Index" portal.

Nikuda bez savršene frizure

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg je Merilin uvek izgledala neverovatno doterano bila je njena frizura. Slavna glumica nikad se u javnosti nije pojavljivala bez savršene frizure pa je čak i kao siromašna mlada devojka uvek pazila da bude uredno počešljana i da svaka lokna stoji na svom mestu. Danas retko ko nosi zahtevne frizure kakve su iamle dame iz pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka, ali činjenica da žena izgleda doterano čim je frizura besprekorna i dalje stoji.

Istakni struk i slavi svoju ženstvenost

Istraživanja su pokazala da bi se Merilin u današnje doba smatrala predebelom, ali imamo osećaj da nju to ni najmanje ne bi omelo pri izboru seksi haljina i uske odeće. Slavna plavuša uvek je ponosno naglašavala svoje obline i svakom trenutku se trudila da istakne svoj struk i ženstvene obline što su muškarci jednostavno obožavali.

Glumi sampopuzdanje sve dok ga ne stekneš

Merilin Monro imala je mnogo psihičkih problema i nestabilnosti, ali nikada nije dozvolila da njeni obožavaoci i udvarači to vide. Iako je po prirodi bila povučena i sramežljiva i nesigurna u svoj izgled, glumila je samopouzdanu seksi ženu sve dok to i sama nije postala.

Obrve su najvažniji deo lica

Obrve uveliko menjaju izgled svakog lica što je Merilin dobro znala. Njene obrve su uvek bile savršeno doterane i malo podignute kako bi joj dale začuđen, nevin izraz kojim je zavodila kamere i frajere.

Pronađi parfem koji ti odgovara i pretvori ga u svoj zaštitni znak

"Spavam gola, s kapljicom Chanela 5 na koži." slavna je izjava ove holivudske dive koja je dobro znala kako pravi parfem utiče na samopouzdanje i imidž jedne žene. Tom mirisu ostala je verna sve do smrti, a njeni saradnici su izjavljivali kako su već po neodoljivom mirisu mogli da prepoznaju njenom prisustvo.

Pogledajte još