Sajber šminka: Nokia-roze lak za nokte!

Sve ljubiteljke Nokijinog modela mobilnog telefona Lumia 900 sada će moći da imaju i nokte u boji koja je ista kao i njihov "roze miljenik". "Nokia Lumia Pink" lak za nokte, koji je dizajnirao "Duality Cosmetics", već je spreman za prodaju, a uskoro će se naći u prodaji u Dalasu, Denveru i Los Anđelesu.

Na specijalnim promocijama ovog laka, u pomenuta tri američka grada, Kendi Benks - stilstkinja popularne pop pevačice Niki Minaž - lakiraće nokte svim zainteresovanim fanovima ovog Nokijinog modela mobilnog telefona.

Iako se Lumia 900, takođe, može kupiti u beloj, crnoj i zelenkasto-plavoj boji, lak je napravljen samo u roze boji, jer im je taj model i najnoviji.

Koliko je Nokiji bitna boja telefona, potvruđuje i zanimljiv podatak da se u ovom modelu boja ne nalazi samo na površini nego i unutar polikarbonata, tako da i kada se dese, ogrebotine je prektično ne moguće videti. Takođe, politika Nokije je da svoje mobilne telefone u potpunosti prilagode stilu svojih korisnika. Naravno, pre svega onima koji na stil najviše i polažu - damama.

Bitka na tržištu mobilnih telefona je sve oštrija. Ovo je još jedan dokaz.

Pogledajte još