Bordo jak, ali Zvezda može dalje!

"Uvek u fudbalu postoji šansa. Činjenica je da je Bordo jači tim, ali ne vidim zašto Zvezda ne bi mogla da slavi na kraju. Bordo ima veliku tradiciju i visoko se kotira u Francuskoj, zaslužuje maksimalan respekt. Sa Blanom na klupi uspevao je da bude šampion u bliskoj prošlosti, ali poslednjih sezona ne vodi glavnu reč. Nema dileme da je reč o jakoj ekipi, međutim, ne treba se unapred predavati", istakao je Muslin.

Sličnog mišljenja je i Pejčinović.

"Bordo je kvalitetniji, ali to ne znači da Zvezda ne može da ga eliminiše. Imaće šansu pred beogradskom publikom“ kaže Pejčinović, koji je potom prokomentarisao nedavnu utakmicu Nice sa Bordoom, koja je završena sa po golom na obe strane.

"Najviše problema zadao nam je Modest, čudim se zašto ga je Bordo poslao na pozajmicu u Bastiju. David Belion zaslužuje posebnu pažnju, nezgodan je napadač. Kompletan tim je fizički jak".

Gufran je Evijanu dao gol petom, za trijumf od 3:2 proteklog vikenda.

"Dobar igrač, polušpic, ali je Belion opasniji. Neće biti dobro ako slave i narednog vikenda na svom terenu protiv Rena, nakupiće ogromno samopouzdanje pred dolazak na Marakanu. Zvezdini vezistu ne smeju da gube loptu, ekipe iz Francuske umeju da kazne svaku grešku. Ima Bodro i mane u odbrani, biće prostora za eventualne golove crveno-belih.“

Nemanja smatra da su Bordo i Ren na istom nivou po kvalitetu.

"Ren je agresivnija ekipa, Bordo ima bolje individualce, sposobne da reše utakmicu u trenutku. Na podjednakom nivou kvaliteta su."

Pogledajte još