Sveži letnji dani

Iako je ovo leto jedno od najtoplijih u poslednjih deset godina, naišli su dani koji su pravo osveženje naspram vrućine i sparine. Ovih dana je upravo tako, i više nego prijatno u Beogradu.

(old_image)

(old_image)

(old_image)

Devojke, pravi je momenat da odmorite omiljenu letnju haljinu i uskočite u ultramoderne "chinos" pantalone - znate one takozvane "babske",sa falticama ili na peglu. Upravo su one hit ove sezone i možete ih nositi kada tropske vrućine malo popuste.

(old_image)

Kombinujte ih uz neobično dezenirane košulje. U buticima je veliki izbor - na vama je samo da se odlučite da li želite suncobrane, lopte, mede, palme ili pak naočare svuda po sebi.

(old_image)

Sandale sa visokom platformom mnogo su udobnije nego štikle i moći ćete da uživate sa visine ceo dan bez previše bola u stopalima. Verujte, više bole one već predosadne baletanke.

(old_image)

Ukoliko se odlučite za svedeni nakit, akcentujte celu kombinaciju nekim jarkim detaljem,u ovom slučaju torbom.

(old_image)

Leto je posebno pogodno da se igrate sa nijansama svojih noktiju koliko želite. Bilo da se odlučite za tirkizno plavu ili bronzanu - uvek ste u pravu.

(old_image)

E da, momci, neki savet moramo dati i vama. Teksas košulja! To je ono što treba da zapamtite i hitno nabavite jednu, ako već niste, ili preturajte malo po tatinom ormanu. Praktična je u milion varijanti, dozvoljena i za dnevne i za večernje varijante. I odlično će vam doći kad zaduva vetrić sa Dunava.

(old_image)

Sigurno će biti i jedan od vaših omiljenih komada u sve blizoj jeseni. Ali, da se vratimo na leto. Tu su prugaste špagerice (ili bilo koje druge) koje će vas oduševiti svojom udobnošću.

(old_image)

Pantalone u boji, ovaj put tamno crvenoj su apsolutni hit ove modne sezone i ne smete ih zaobići. Još malo prugica na majici i jedan retro kaiš i spremni ste za šetnju po gradu i druženje sa dragim ljudima.

(old_image)

I naravno, ne zaboravite glavni asesoar, dobro raspoloženje!

(old_image)

(old_image)

(old_image)

(old_image)

(old_image)


Ines:

Košulja - Zara
Pantalone - New Look
Sandale - Cesare Paccioti
Torba - Dorothy Perkins
Naočare - Ray Ban
Nokti - Jelena Relić Nail Centar

Marko
Košulja - TopMan
Top - Zara
Pantalone - Zara
Espadrile - Zara
Kais - vintage

Fotograf: Mirjana Ristić Damjanović

Pogledajte još