DECU VAM NEĆEMO OPROSTITI

Tako je, procenivši da je pravi trenutak da se ogrebe o popularnost friških prvaka sveta, Tomislav Nikolić sa svitom krenuo u Fudbalski centar u Staroj Pazovi, gde se u društvu predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, čoveka s licem statiste iz “Porodice Soprano”, šepurio pored omladinaca čija imena nije znao ni pre ni posle puta u široki Srem.

Vođene predsednikovom maksimom “ogrebi se za zrnce tuđe slave”, u poteru za decom su se dale starlete različitog formata i uticaja. Pošto su ih izgustirali mladi i A reprezentativci, bacile su se na omladince. Kako su krenule do septembra će da jure kadete i pionire. Ne treba da čudi ako budu primećene kako se šunjaju oko terena petlića. Jer na vreme treba obezbediti starost.

Devojka koja se javno pohvalila kako se intimno družila s pola “A” selekcije i koja trenutno učesvuje u rijalitiju, najavila je da će oralno zadovoljiti sve fudbalere omladinske selekcije ukliko pobede Brazil u finalu Svetskog prvenstva. I gle čuda, klinci su odrali Brazilce i sad je ostalo samo da se utvrdi po kojem kriterijumu će ih zadovoljiti: po azbučnom redu, po pozicijama u timu, po visini... Hoće li i stručni štab i čelnici FSS dobiti “nagradu”?

Druge dve starlete, takođe poznate po učešću u najodvratnijem i najbesmislenijem rijalitiju u kojem su podigle sebi tarifu, dale su se u poteru za decom koja su prvaci sveta, za klincima među kojima ima i onih koji još nisu punoletni. Jedna od njih se nudila Andriji Živkoviću u besramnoj video poruci u kojoj je, pored ostalog, mazila međunožje, a onda je spopadala klince na svakom koraku, od Skupštine grada Beograda do lokala u kojem su proslavili titulu prvaka sveta sa prijateljima, devojkama i porodicama.

Poruka za političare i starlete: dalje ruke od dece. Pustite ih da odrastu, da svoje sreće i tuge dele sa svojim roditeljima i drugarima, ako ni zbog čega drugog onda zbog toga što im niste znali imena do pre pet dana.

Boris Jakić

Pogledajte još