Tadić: DS-u potreban novi legitimitet

"DS će definisati kako će birati svoje rukovodstvo koje treba da ima svoj legitimitet", rekao je Tadić televiziji Pink, i dodao da će se DS vratiti na vlast "pre nego što mnogi misle".

Tadić je rekao da očekuje da na stranačkim izborima bude više kandidata za predsednika DS-a i da predlaže da to budu opšti izbori na kojima će svi glasati.

"Imaćemo izbore sa više kandidata. Moje mišljenje je da svi treba da glasaju i da to budu opšti izbori", rekao je Tadić i istakao da će "i ovaj put izaći na izbore".

Upitan o svojim odnosima sa zamenikom predsednika stranke Draganom Djilasom, Tadić je rekao da sa njim ima korektne odnose. Kako je naveo, danas je na sednici Predsedništva stranke pozdravio Djilasa rečima: "Kako si DJiki", a Djilas njega: "Kako si Boki".

Tadić je rekao da sutra na sednici Glavnog odbora, koja će biti zatvorena za javnost, očekuje "vrlo oštru i jasnu raspravu", a najavio je i da će svima reći šta misli o njihovom radu.

"Sutra ću reći 'popu pop, a bobu bob'", rekao je Tadić govoreći o sutrašnjoj sednici Glavnog odbora DS-a na kojoj će biti javno samo predstavljanje njegovog izveštaja.

Pogledajte još