Modni hit ove jeseni: Životinjski džemperi

Od najpoznatijih modnih dizajnera za sve modne fanatike do brendova koji "kroje modu za svaki džep" - jesen 2012. je posvećena džemperima sa motivima najrazličitijih životinja. Neki printovi su šaljivi, neki romantični, neki vrlo umetnički... Ali, svima im je zajedničko: dokaz su obožavanja životinja. A mi želimo da verujemo da se radi i o svojevrsnoj modnoj promociji prava životinja.

(old_image)

Poznati Burberry Prorsum, na primer, predlaže da na svet ove jeseni gledate kroz krupne oči velike sove. Vrlo stajliš. A i sove su totalno u trendu! Mada, za ovaj sladak džemperćić ćeš morati da izdvojiš više stotina evra.

(old_image)

Ili, možda ovaj džemper koji izgleda kao da ga je baka štrikala inspirisana tvojim crtežom mace iz detinjstva? "Baka", u ovom slučaju, je poznati dizanjer Ikou Tschuss. Obožavamo ovo!

(old_image)

Brend Dorothy Perkins je jedan od onih koji trend nudi po povoljnim cenama. Tako da za oko 50 evra možeš da imaš nežno roze džemper sa... jednorogom! Koliko je to samo genijalno?

(old_image)

Ljubitelji pasa, posebno dalmatinaca, bi trebalo potpuno da "odlepe" na ovaj sladak džemper brenda Top Shop. Imaš ljubimca? Pa što da ne budeš njegova "promoterka" svuda gde ideš...

(old_image)

Aubin & Wills ti predlažu da ove jeseni budeš prava lisica. Naravno, mislimo svojom lepotom i zavodljivošću. Već vidimo kako ti neki dečko dobacuje: Hej, lijo...

(old_image)

Pokaži da znaš da moramo da zaštitimo polarne medvede! Eric Bompard predlaže ljubičasto i mamu i bebu medvede. Slatko, zar ne?

Uostalom, ako ti se ovi džemperi čine kao nešto ipak "previše", onda pomisli samo kako su slatki bili Bridžit i Mark u "Dnevniku Bridžit Džouns" u sceni sa džemperom sa irvasom. Možda se i tebi desi tako neodoljiva scena baš u nekom ovako slatko otkačenom (ili otkačeno slatkom?) džemperu. Ne smeta da maštamo, zar ne?

(old_image)
Pogledajte još