Tragali za Britancem, a on bančio na Prodidžiju

Naime, za Pitera se mislilo da je nestao jer se tri dana nije pojavio u hotelu u kome je ostavio pasoš i neplaćen račun od 22.000 dinara, a propustio je u ponedeljak avion kojim je trebalo da se vrati kući, pišu beogradski mediji.

U panici jer danima ne može da stupi u kontakt sa bratom, njegova sestra Kejt je Piterovu sliku i oglas o njegovom nestanku postavila na društvenu mrežu “Facebook” poslala policiji i svim hotelima u prestonici.

Facebook stranica grupe "Prodigy" takođe je objavila priču o Piterovom nestanku, piše "24 sata".

Odmah po prijavi nestanka Pitera ljudi iz hotela i policija su tragali za njim misleći da mu se nešto dogodilo.

Piter je u nedelju ujutru, posle koncerta zvao devojku, rekao joj da se odlipčno proveo I da namerava da ode u šetnju i razgleda Beograd. To je bio poslednji put da smo ga čuli. Rekao nam je da je na koncertu upoznao nekoliko ljudi, pa pretpostavljamo da je sa njima dogovorio viđenje u hotelu u nedelju”, napisala je Kejt.

Međutim, ispostavilo se da je cela drama oko Piterovog nestanka bila bespotrebna, jer se on, na zaprepašćenje zaposlenih, sinoć pojavio u hotelu, uredno izmirio dug, uzeo svoja dokumenta i napustio hotel, piše “Press.”

Pretpostavlja se da se šetnja mladog Britanca po prestonici odužila i da se prepustio čarima noćnog provoda u glavnom gradu Srbije.
Pogledajte još