Tastature dalje od Džonija Depa, grešna vam duša...

Holivud via društvene mreže je prodrmala danas vest o navodnoj smrti popularnog glumca Džonija Depa. Kako "morbidno maštoviti" misle, on trenutno snima filma "Usamljeni rendžer" (The Lone Ranger) na čijem setu je, kako je lažna vest prenela, preminuo od udarca. (Šta bi pa Džoni radio na setu filma koji je u fazi postprodukcije?! Čitaj: snimljen je!)

A kako se loše vesti šire brzinom online svetlosti (setimo se slučaja Kemal Monteno), što nije slučaj sa lepim vestima, mnogi su poverovali u ovu tužnu vest i počeli da je šire na društvenim mrežama, izjavljuju saučešće njegovoj porodici i fanovima...

Dep k'o Dep je za to vreme kulirao u Njujorku. Uostalom, nije njemu prvi put da ga Internet "sahranjuje". Pre dve godine se proširila vest da je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Znate šta svi vi što širite loše vesti: Ovo sa Džonijem nije bilo šanse da progutamo! Stvar je jednostavna - prvi put je bio u Beogradu i upoznao Caneta iz Partibrejkerasa, drugi put je uživao sa Kusturicom na Mokroj gori, a treći put... E pa, treći put dolazi da upozna - MENE!

A i nije još ovo iz video klipa koji sledi izveo uživo... npr, na Tašu. A kada to uradi, onda ću ja da stavim na Facebook i Twitter fotku, pa to lepo "shareujte" sa osmehom na licu i ljubomorom u duši. Tako da, ruke dalje od Džonija, grešna vam duša!

Pogledajte još