Svetske premijere na beogradskom Sajmu knjiga

BEOGRAD, 15. oktobra 2012. (Beta) - Na predstojećem Sajmu knjiga, koji će biti održan od 21. do 28. oktobra, izdavačka kuća "Laguna" imaće svetsku premijeru dela Vilijama Pola Janga "Raskršća", saopšteno je u ponedeljak.

Na konferenciji za novinare direktor Izdavačke kuće "Laguna" Dejan Papić najavio je da će čitaocima biti ponudjeno više od 500 naslova po cenama nižim od 70 do 90 odsto.

"Izdavačka kuća 'Laguna' učestvovaće 14. put na beogradskom Sajmu knjiga i predstaviće više best-selera, medju kojima je 'Potraga za srećom' Tonija Parsonsa i 'Putovanje jednog slona' Žozea Saramaga", rekao je Papić.

Direktorka knjižarskog lanca "Delfi" Vesna Mihailović najavila je da će na predstojećem Sajmu knjiga taj lanac nastupiti sa 1.000 naslova na srpskom, engleskom i francuskom jeziku.

"Program na našem štandu obuhvatiće niz zanimljivih aktivnosti, počevši od potpisivanja knjiga od strane autora poput Bore Čorbe, Vuka Draškovića, Mirjane Bobić-Mojsilović do eksperimenta sa termalnom kamerom, koji će biti realizovan u saradnji sa Festivalom nauke", izjavila je Mihailović.

Predstojeći Sajam knjiga održava se pod sloganom "Od A do Š" i trajaće od 21. do 28. oktobra.

Pogledajte još