Vučić: Mišković i Đilas me napadaju

Vicepremijer Vučić kaže da nije nudio državne pozicije u zamenu za vlast u opštinama i rekao da je u medijskim napisima u pitanju "autoprojekcija stvarnih vlasnika novina Pres Miroslava Miškovića i Dragana Đilasa" koji su krenuli na njega, piše "Kurir".

"Valjda oni polaze od sebe i znaju šta su sve radili, pa misle da tako mogu da se ponašaju i drugi na političkoj sceni. Za mene je ključno pitanje: zašto dvojica najbogatijih ljudi u Srbiji kreću na mene?"- zapitao se Vučić i dodao da nije iznenađen zbog toga i da se nije uplašio.

"Nešto njima smeta, očigledno. Smeta im i SNS. Nisam iznenađen zbog toga. Ovo nije prvi put da oni zajednički deluju. Ako je ovo bio pokušaj da me upozore i da pokažu koliko su moćni i jaki, moj odgovor je da se nisam uplašio, da ću nastaviti da radim svoj posao i da me ne interesuje šta će njihove novine da objavljuju", rekao je Vučić u intervjuu "Kuriru".

"Otvoreno i javno pitam Miškovića i Đilasa zbog čega to rade i koji je razlog da nešto izmisle. Možda su oni rekli istinu, ali onda neka kažu kome sam ponudio bilo kakav konzulat i bilo šta u vezi s vlašću u Požarevcu, gde smo se sastali i kad sam s nekim razgovarao telefonom. Neka nađu jednog svedoka koji će tu priču potvrditi i ja ću reći da sam kriv", rekao je Vučić.

On je najavio da će u borbi protiv korupcije svake nedelje biti važnih akcija, jer će ova borba biti neprekidna.

Izvor: Tanjug

Pogledajte još