Koliko u Srbiji košta da poznata ličnost dođe na žurku?

Tako, na primer, Vladimir Vuksanović, maneken i pobednik poslednjeg „VIP Survivora”, za dolazak na bilo koji događaj uzima od 200 do 500 evra.

"Cena” mu je dodatno skočila od kada je uplovio u emotivnu vezu sa Natašom Bekvalac, jer mu je i popularnost uz pomoć nje skočila. Stanija Dobrojević naplaćuje svoje pojavljivanje. Iako se ne zna tačna suma, priča se da uzima oko 300 evra.

Marija Kilibarda se pojavljuje u određenim klubovima i za taj angažman dobija 300 evra.

- Na Zapadu je to normalno i svako ko bude želeo da me angažuje za nešto moraće da plati - izjavila je za "Blic” ova starleta.

I voditeljke emisije "Žene” na TV Prva, Irina Radović, Ivana Zarić, Marija Kilibarda, Maja Volk i Nataša Ristić, unovče svako svoje pojavljivanje. Pojavljivale su se na promocijama aparata za kafu, promociji nove linije proizvoda kozmetičke kuće "Dahlia“, proslavi petog rođendana obrazovne ustanove "Kreativno pero”. Njihova se cena kreće od 500 do 1.000 evra, pa tako svaka pojedinačno uzme 100-200 evra.

Među najbolje plaćenim starletama su svakako Soraja i Anastasija Buđić. Soraja svoje gostovanje u klubovima naplaćuje oko 500, a Anastasija je zadovoljna i sa 200 evra. Ovo je cena samo za dolazak, a svaka dodatna aktivnost u klubovima starlete naplaćuju posebno, na primer, kupanje u kadi sa čokoladom.

Zvezde rialiti programa par meseci mogu sasvim solidno da žive od pojavljivanja u diskotekama. Njihova cena za veče je 100 evra, a ukoliko su pevači, cena za njihov nastup se duplira. Pomodno je i pevanje poznatih na karaoke večerima za šta dobijaju oko 100 evra.

U klubu “Premijer” na karaoke večerima nastupali su Zvezde granda Joca Stefanović, Aleksandra Bursać, Ivana Pavković, Nikola Paunović iz “Operacije trijumf”...

Izvor: V. Đorđević/V. Đurić za "Blic"

Pogledajte još