Nole: Obožavam fudbal, ali ga loše igram

Rival u Marakanazinjo areni biće mu biti nekadašnji svetski broj jedan Gustavo Kuerten, popularni “Guga”, a drugog dana vikenda Novak Đoković će biti akter prijateljskog fudbalskog meča u kojem će učestvovati legende brazilskog fudbala Bebeto, Kafu i Ziko, kao i proslavljeni srpski internacionalac u toj zemlji zemlji, Dejan Rambo Petković.

“Hvala puno na dobrodošlici. Nisam očekivao da ću ikada igrati protiv Guge, ali mi se želja ostvarila. On je apsolutni favorit na šljaci, tri puta je osvajao Rolan Garos”, izjavio je Đoković na izuzetno posećenoj konferenciji za novinare, kojoj su prisustvovali Kuerten i Petković.

Prvi dolazak Novaka Đokovića u najveću zemlju Južne Amerike izazvao je ogromno interesovanje i sasvim je izvesno da će egzibicionom meču sa Kuertenom, kao i fudbalskom susretu u nedelju, prisustvovati veliki broj ljubitelja sporta.

Đoković je još u ponedeljak posle osvajanja Masters kupa u Londonu rekao da je veoma uzbuđen zbog dolaska u Brazil.

“Obožavam fudbal, ali ga loše igram. Znam da je to nacionalni sport u Brazilu i da su u tome najbolji. Čast mi je što ću pored meča sa Gugom imati priliku da zaigram sa asovima kao što su Bebeto, Kafu i Ziko. Zaista sam uzbuđen, jedva čekam meč. Siguran sam da će biti zabavno”, izjavio je tada Novak Đoković.

(Tanjug)