Samoubistvo zbog loše ocene iz engleskog

0

Dunja B. (15), koja je skočila sa terase na trećem spratu, preminula preksinoć u Urgentnom centru u Beogradu.Okolnosti pod kojima je devojčica stradala nisu potpuno razjašnjene, ali policija sumnja da se ona ubila zbog loše ocene iz engleskog jezika, prenosi Kurir

Dunja B. (15), koja je u četvrtak oko 19 sati skočila s terase trećeg sprata zgrade u Ulici Miloša Pocerca u Beogradu, preminula je preksinoć u Urgentnom centru uprkos naporima lekara da je spasu. BEOGRAD – Tragedija!

Dunja B. (15), koja je u četvrtak oko 19 sati skočila s terase trećeg sprata zgrade u Ulici Miloša Pocerca u Beogradu, preminula je preksinoć u Urgentnom centru uprkos naporima lekara da je spasu. Okolnosti pod kojima je devojčica stradala nisu potpuno razjašnjene, ali policija sumnja da se ona ubila zbog loše ocene iz engleskog jezika.

Probudila me je ćerka sva u suzama, nije prestajala da plače. Bila sam zbunjena, uplašila sam se da joj je pozlilo, a ona mi je rekla: „Mama, Dunje više nema“… Svi smo potreseni, mogu samo da zamislim kako je njenim jadnim roditeljima – priča majka jedne Dunjine školske drugarice koja je želela da ostane anonimna.

Neutešnoj porodici nastradale Dunje B. juče su brojni prijatelji i rodbina izjavljivali saučešće. Roditelji devojčice nisu imali snage da daju bilo kakve izjave za medije.

Podsetimo, Dunja B. je skočila sa ograđene terase dok su njeni roditelji bili u stanu. Nesrećna devojčica pala je sa 15 metara na prednji deo „reno lagune“, koja je ublažila pad. Od siline udarca Dunja se odbila o automobil i otkotrljala nekoliko metara.
Hitno je prebačena u Urgentni centar, da bi dan kasnije preminula.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.