Seksi Bredli Kuper preživeo pakao ljubeći Saru Džesiku Parker

0

Jedan od najboljih dasa Holivuda – Bredli Kuper iz filma "Mamurluk u Vegasu" priseća se "noćne more" ljubljenja Keri Bredšo (Sare Džesike Parker) u jednoj epizodi serije "Seks i grad".

Da li se sećate uloge koju je u seriji “Seks i grad” igrao zgodni Bredli Kuper, koji se proslavio filmom “Mamurluk u Vegasu”? E pa, on je debitovao u ovoj seriji i to ulogom Džejka koji je imao “taj težak zadatak” da poljubi legendarnu Keri Bredšo – junakinju koja je obeležila karijeru Sare Džesike Parker.

Međutim, neko bi pomislio da tada nepoznatom glumcu bi to bila čast, a jednom od najboljih dasa Holivuda je to bila noćna mora. (To negde i razumemo, ali da ne budemo previše maliciozni.)

Glumio sam u seriji “Seks i grad” i bio sam poprilično nervozan. Pre nego što smo počeli sa snimanjem scene, prišao mi je jedan muškarac i rekao mi: “Sara ne voli francuski poljubac, bez jezika, čoveče!”, a ja sam pomislio “Ko je ta?”… Zatim je došla ona i počela da me ljubi. Nisam prestao da mislim o tome kako moram da držim jezik za zubima, koliko god je to moguće. Bila je to noćna mora – izjavio je Kuper koji sada ima znatno jaču karijeru od Parkerove kojoj je Keri ipak “hajlajt” karijere.

POGLEDAJ: Novi film Bredlija Kupera “Silver Linings Playbook”

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.