Mt:s NOĆ REKLAMOŽDERA 2012.

0

Ljubitelji reklama i svetske kreativnosti, pred nama je nova mt:s Noć Reklamoždera, Noć na koju čekamo godinu dana, popularna "LA NUIT DES PUBLIVORES"!

Subota, 22. decembar Sava centar, od 20:30 h će biti mesto gde ćemo u reklamožderskom, vedrom i kreativnom duhu uživati u šestočasovnom programu najnovijih reklama koje i ove godine stižu iz najčuvenije reklamoteke- Jean Marie Boursicot.

Tema 13. beogradske mt:s Noći Reklamoždera je MIDNIGHT MADNESS – svetska košarkaška atrakcija koja dolazi u Srbiju. Spektakl koji je mix košarke, uličnog basketa,muzike, zakucavanja i pozitivnih vibracija. Specijalni gost biće najpoznatija svetska zvezda u zakucavanju, kanadski „dunker“- Justin Darlington, koji će publici prirediti neviđeni spektakl.

Tokom večeri,biće uručeno i nekoliko prestižnih priznanja,od kojih je najznačajnije “Brend Srbija” –nagrada za promociju naše zemlje u svetu. Ime dobitnika ćemo saznati na samoj večeri, a nagradu će i ove godine uručiti generalni pokrovitelj, kompanija mt:s!
Specijalnu podršku domaćoj kreativnosti pružićemo tradicionalnim glasanjem za NAJPOPULARNIJU DOMAĆU REKLAMU U 2012. godini.

Prošlogodišnji pobednik: Državna Lutrija Srbije – Sastanak sa srećom.

A koja reklama će biti pobednik 2012?

Dragi Reklamožderi glasajte na www.nocreklamozdera.com. Glasanje počinje 26.11.2012.
Koja je to reklama kojoj ćete dati najviše glasova saznaćemo
22. decembra u Sava Centru!

Cena ulaznice: 700 dinara.

Prodaja karata od ponedeljka 26.11.2012. na blagajni Sava Centra.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.