POTRAGA ZA MAGIČNIM VIOLONČELOM: Jela Cello & Power Symphony Orchestra 29. novembra u Sava Centru

Posle niza koncerata u zemlji i svetu, Jela Cello (Jela Mihailović) će 29. novembra 2019. godine održati prvi veliki beogradski koncert uz pratnju velikog simfonijskog orkestra. Po zvanju specijalista muzičke umetnosti, Jela već dugi niz godina kombinuje klasičan muzički izraz sa obradama pop i rok klasika u aranžmanima za violončelo i simfonijski orkestar. Njene interpretacije Puprle Haze-a (Džimi Hendriks), Eleanor Rigby (The Beatles) kao i srpskih narodnih pesama privukle su pažnju širokog auditorijuma i poznatih svetskih producenata i afirmisanih umetnika. Nastupajući na različitim scenama širom sveta, kao jedan od njenih najinteresantnijih nastupa može se izdvojiti nastup na dodeli Oskara u Los Anđelesu i saradnja sa holivudskim velikanima među kojima je jedan od najvećih filmskih režisera Džejms Kameron.

Koncert u Beogradu 29. novembra 2019. godine biće audio-vizuelni spektakl, poslastica za ljubitelje kvalitetne muzike i sinteze dobrih frekvencija. Jela Cello & Power Symphony Orchestra izvešće muziku sa Jelinog najnovijeg autorskog albuma "Potraga za magičnim violončelom" koji je kao i prethodna dva, izdao PGP-RTS, dok je svetsku distribuciju obezbedio Warner Music Group.

Koncert "Potraga za magičnim violončelom" je muzičko putovanje kroz kosmos i vreme na kom će se pored muzike sa najnovijeg albuma i Jelinog izvođenja na akustičnom violončelu uz simfonijski orkestar naći i obrade pop i rok klasika koje će Jela izvesti na električnom violončelu takođe uz pratnju simfonijskog orkestra. Raznolikost Jelinog muzičkog opusa garantuje uzbudljiv muzički doživljaj kako za ljubitelje klasične muzike tako i za publiku koja je okrenuta i drugim muzičkim pravcima koje je Jela vešto uklapajući uobličila u nešto što bi moglo da se okarakteriše kao totalna muzika.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još