Nekada najbolji frajer u gimnaziji, a sada kostur i transeksualka! Zašto?!

Džared Leto izgleda potpuno neprepoznatljivo na fotografijama Terija Ričardsona koje prate njegovu (zastrašujuću?) transformaciju za ulogu izmučene transeksualke u filmu "The Dallas Buyer's Club". Samo senka od atraktivnog momka sa fotografije ispod, zar ne?

(old_image)

Za ovaj film je veliki broj kilograma izgubio i Metju Mekonahi, ali njegova transformacija je trajala mesecima, dok je Leto bio primoran da izgubi kilograme jako brzo, te nije jeo ništa mesec dana.

- Igram ulogu transseksualke. Nisam se uključio u projekat do pre nekoliko nedelja, otprilike tri i po nedelje - rekao je Leto za američke medije, dok njegovi fanovi s nestrpljenjem čekaju da se vrati glumi nakon 2009. godine i potpunom posvećivanju bendu 30 Seconds to Mars.

(old_image)

Džared Leto je više puta do sada drastično menjao svoju inače savršenu kilažu kako bi dao svoj maksimum u zahtevnim ulogama, koje su ga proslavile, poput onih u filmovima "Rekvijem za snove", "Gospodin niko" i "Chapter 27" u kome se ekstremno ugojio kako bi igrao ubicu Džona Lenona.

O iskustvu gubitka kilograma za film "The Dallas Buyer's Club", Leto kaže:

- Telo vam prođe kroz čudne faze. Ponekad je teško zadržati se samo na vodi, ali smatram da ovde nije čak bitno koliko se kilograma izgubi, već da se pokaže karakter. Fokusiran sam na to što znači biti transseksualka.

(old_image)

Osim što je smršao do neprepoznatljivosti, Leto je i potpuno izdepilirao telo kako bi sasvim ušao u ovu ulogu.

Eto, šta je uloga uradila Letou koji, iako ima 41 godinu, izgleda skoro isto kao i u vreme serije "Moj takozvani život" kada su tinejdžerke padale u nesvest na svaku repliku Džordana Katalana.

Pa kakav li će biti taj film "The Dallas Buyer's Club" kada je čak dvojicu glumaca, poznatih kao dase, pretvorio u zastrašujuće kosture?! Da li će biti dovoljno Oskara za ove momke koji daju maksimum u svemu u čemu učestvuju?

Jedno ime: Džordan Katalano!

Pogledajte još