Andrea Lekić: Spremne smo za Norvešku

"Spremne smo, zdrave i sa uzbuđenjem čekamo početak i utakmicu sa Norveškom. Oni su apsolutni favorit za osvajanje prvenstva, ali se nadamo da domaći teren predstavlja faktor iznenađenja. U utakmicu ne ulazimo pognute glave, radile smo i razmišljale kako sa njima", kazala je Andrea Lekić.

Selektor srpskih rukometašica Saša Bošković rekao je da će utakmica sa Norveškom pokazati koliko njegova ekipa može u drugom krugu ako dođe do njega.

"Nadam se da ćemo već u prvoj utakmici pokazati koliko možemo i da dođemo do cilja koji smo zacrtali, a to je drugi krug. Ne bih da potcenjujem ni Ukrajinu ni češku, ali nam je utakmica sa Norveškom pokazatelj šta bismo mogli da uradimo u drugom krugu", rekao je Bošković agenciji Beta.

Bošković je istakao da će njegova ekipa učiniti sve da protiv svetskih, evropskih i olimpijskih šampionki dođe do povoljnog rezultata.

"Očekujemo da već protiv Norveške damo svoj maksimum. Norveška nam je sticajem okolnosti protivnik u prvom kolu i mi ćemo učiniti sve da dođemo do povoljnog rezultata. Najbolja su reprezentacija na svetu, imaju fantastične rezultate već 15 godina, osvojile su sve što su mogle i čast nam je da igramo sa njima", istakao je on.

Selektor Srbije je rekao da će njegove rukometašice pokazati koliko vole svoju zemlju.

"Mislim da će devojke pokazati publici koliko volimo ovu zemlju i koliko smo spremni da se odreknemo svega i pokažemo koliko vredimo. želim da navijači dođu da podrže devojke i pokažu koliko vole svoju zemlju", rekao je Bošković.

Utakmica između Srbije i Norveške igraće se sutra od 20.15 u beogradskoj Areni.

Beta

Pogledajte još